Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش باشگاه خبرنگاران جوان از مشهد، باقر معبودی نژاد رئیس اتحادیه صنف طلا و جواهر در نشست اصلاح قوانین مالیات بر ارزش افزوده طلا که در محل اتاق کنفرانس هتل سی نور برگزار شد گفت: دو رویداد مهم در شرق کشور اتفاق افتاده است اولین اتفاق اصلاح مالیات بر ارزش افزوده طلا می باشد و در این زمينه باید اصلاحاتی انجام می‌شد که با تلاش های مستمر انجام شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی گفت: چهار سال از اجرای این قانون می‌گذرد و بالاخره از ۱۳ دی ۱۴۰۰ ابلاغ خواهد شد؛ این اصلاحات به این شکل است که برای اصل طلا هیچ مالیاتی نباید مصرف کننده پرداخت کند که در گذشته مالیات بر ارزش افزود طلا را مصرف کننده باید پرداخت می‌کرد.

این مقام مسئول گفت: مصرف کننده باید در مجموع ۹ درصد از کل مبلغ طلا را مالیات پرداخت می‌کرد و خیلی از مصرف کننده ها توانایی خرید طلا را نداشتند.

معبودی نژاد گفت: مشکلاتی هم با وجود مالیات بر ارزش افزوده طلا وجود داشت که مهم ترین آنها رکود بازار، تعطیلی کارگاه ها و تولیدی ها بود .

او گفت: قبل از سال ۹۰ ما بیش از ۳۵۰ کد در صنعت سازندگی طلا و جواهر داشتیم اما با اجرای قانون ارزش افزوده که کارشناسی نشده بود و تحمیل شد بر صنعت طلا و جواهر در نهایت منجر به تعطیلی کارگاه ها و کسادی بازار ها شد.

این مقام مسئول گفت: در نهایت باید فکری در مورد این اتفاق انجام می‌شد و خداراشکر همه در میدان آمدند و ما ده سال هزینه و وقت زیادی گذاشتیم و خوشحالیم که در نهایت این ده سال تلاش ما به ثمر نشست و این قانون اصلاح شد.

معبودی نژاد گفت: من اول از همه از مقام معظم رهبری تشکر میکنم که از تولید حمایت کردند و ما برای تولید در داخل قدرت پیدا کردیم؛ نهاد های زیادی هم در این انجام این اتفاق به ما کمک کردند قدردانی می کنیم.

وی گفت: همچنین از نمایندگان مجلس مخصوصا نمایندگان مشهد، مرکز پژوهش های مجلس، اساتید دانشگاه ها، سازمان امور مالیاتی، اتاق اصناف به خصوص مسئولین اتحادیه های کشوری که همه پای کار آمدند تقدیر و تشکر میکنیم.

بیشتر بخوانید

ارائه طرح‌های دوفوریتی برای حمایت از تولید

رئیس اتحادیه طلا و جواهر در مشهد گفت: طلا یک سرمایه است و نباید مالیات از اصل طلا کسر شود که خوشبختانه این قانون عملیاتی شد و از ۱۳ دی ماه ۱۴۰۰ به تمامی طلافروشی ها ابلاغ خواهد شد .

معبودی نژاد گفت: رویداد دوم که اتفاق افتاده است، بحث برگزاری نمایشگاه بین الملی طلا و جواهر و سنگ های قیمتی و نیمه قیمتی است که از تاریخ ۹ تا ۱۲ دی ما در مشهد برگزار می‌شود.

وی گفت: در ابتدا از تمام همکاران محترم، صنعتگران، ابزار فروش ها، تولید کنندگان و فروشندگان میخواهیم در نمایشگاه حضور پیدا کرده و غرفه بگیرند و شرکت پویایی داشته باشند.

این مقام مسئول گفت: کشور ما در تحریم به سر می‌برد و بحث بیکاری و ارز به عنوان دو مشکل حال حاضر در کشور ما می باشد و به جرات می‌توان گفت که تنها صنعتی که میتونه تحریم ها را دور بزند صنعت طلا و جواهر می باشد.

معبودی نژاد گفت: خوشبختانه تمام ابزار مورد نظر ما در این صنعت در داخل خود کشور تولید می‌شود که جزو بهترین و باکیفیت ترین ابزارها هستند و ما متخصصانی را در مشهد داریم که حرف اول را در حوزه طراحی و ساخت می زنند اما این صنعت مدتی به حال خودش رها شد و در توجهی هایی به این صنعت وارد آمد.

وی گفت: در زمانیکه بانک های ما تحریم هستند اگر مصنوعات طلا را صادر کنیم هم اشتغال زایی بالغ بر ۲۰ تا ۲۵ هزار نفر ایجاد می شود و هم از نظر اقتصادی سود آوری بیشتری برای کشور دارد.

این مقام مسئول گفت: تولید و فروش طلا و جواهر جزو بزرگ ترین اشتغال زایی ها در بین اصناف است ولی اگر به آن بهای بیشتری داده شود بیش از اینها ظرفیت دارد.

معبودی نژاد گفت: ما باید به بحث طراحی بیشتر اهمیت بدهیم همان طور که اکنون بهترین طراح را در مشهد داریم چون طلا سوای از ظاهر باید در وزن آن هم در قابلیت رقابت داشته باشد.

وی گفت: در گذشته ما در بحث طراحی مصنوعات طلا متاسفانه در جهان عقب بودیم اما اکنون دیگر عقب نیستیم و این اتفاق را جبران کرده ایم و اکنون حرفی برای گفتن در سطح جهانی داریم.

 

انتهای پیام//ص.ب.

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: طلا اصلاح مالیات صنعت طلا مالیات بر ارزش افزوده طلا مقام مسئول گفت طلا و جواهر مصرف کننده

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۹۰۶۹۸۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

وزیر نفت: در دولت سیزدهم ۶۰ درصد به تولید نفت افزوده شد

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری علم وفناوری آنا،جواد اوجی، امروز ( ۱۹ اردیبهشت) در آیین افتتاحیه بیست و هشتمین نمایشگاه بین‌المللی نفت، گاز، پالایش و پتروشیمی، اظهار داشت: در نمایشگاه نفت امسال بیش از ۱۷۰۰ شرکت توانمند داخلی و ۲۵۰ شرکت خارجی حضور دارند.

وی با بیان اینکه در دولت سیزدهم با اتکا و پشتیبانی سازندگان و پیمانکاران صنعت نفت اتفاقات بزرگی رقم خورد، افزود: در این دولت معطل رفع تحریم‌ها نماندیم و پروژه‌های صنعت نفت را با ظرفیت‌های داخلی پیش بردیم.

وزیر نفت گفت: اولویت در وزارت نفت دولت سیزدهم، تکمیل پروژه‌های نیمه‌تمام در راستای رشد تولید، افزایش ظرفیت و رونق تولید بوده است. در پایان سال ۱۴۰۲ توانستیم ۷۹ پروژه به ارزش ۱۶.۵ میلیارد را به بهره برداری رسید و اجرای۵۰ پروژه به ارزش ۴۷.۵ میلیارد تومان نیز آغاز شد.

به گزارش آنا، اوجی بیان کرد: در دولت سیزدهم ۶۰ درصد به تولید نفت، ۵۴ میلیون متر مکعب به تولید گاز، بیش از ۲۲۰هزار بشکه به ظرفیت فرآورشی کشور و۱۰ میلیون تن افزایش تولید محصولات پتروشیمی افزوده شد.

وی ادامه داد: توسعه فاز ۱۱ پارس جنوبی که بیش از ۲۲ سال معطل مانده بود در دولت سیزدهم انجام شد که اکنون ۱۲ میلیون متر مکعب از این فاز میدان مشترک پارس جنوبی گاز تولید می‌شود و با تکمیل ان روزانه ۵۰ میلیون متر مکعب گاز تولید خواهد شد.

عضو کابینه دولت سیزدهم تاکید کرد: در دولت قبل اعلام کرده بودند حاضرند پالایشگاه آبادان را رایگان واگذار کنند، اما با اقدامات انجا شده در دولت سیزدهم این پالایشگاه ۱۲ هزار میلیارد تومان سودآوری داشت و ساخت فاز سوم این پالایشگاه به‌زودی آغاز خواهد شد. این اقدامات نشان می‌دهد که نه تنها معطل قدرت‌های بزرگ نشدیم بلکه بر توان داخلی تکیه کردیم.

وزیر نفت با اشاره به اینکه در دولت سیزدهم بیش از ۵ میلیارد دلار برای جمع‌آوری گاز‌های همراه قرارداد بستیم، تصریح کرد: اکنون ۱۱.۵ میلیون مترمکعب از این گاز‌ها جمع می‌شود و تا پایان سال به ۳۰ میلیون مترمکعب می‌رسد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • افزایش ۶۰ درصدی درآمدهای مالیاتی استان سمنان
  • جزئیات بخشنامه جدید مالیاتی برای ساماندهی قانون کولبری و ملوانی
  • وزیر نفت: در دولت سیزدهم ۶۰ درصد به تولید نفت افزوده شد
  • احکام مالیاتی قانون ساماندهی کولبری و ملوانی ابلاغ شد
  • اختصاص ۱۷ هزار تن قیر رایگان به شهرداری‌های استان زنجان
  • بخش تولید شرایط ایده‌آلی ندارد/ گلایه فعالان اقتصادی از مالیات
  • نظام ارزی ،صادرکننده را با محدودیت مواجه کرده است
  • ایجاد سازمان‌های سرمایه‌گذاری مختص پارک‌های علم و فناوری
  • حسینی: مجلس نظام ارزی را بازبینی می‌کند
  • تمدید مهلت تکمیل و ارسال اظهار نامه مالیاتی ارزش افزوده