Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرآنلاین آذربایجان‌غربی، حسن کوماسی؛ مدیرکل امور مالیاتی استان با اشاره به اینکه از ابتدای مشمولیت صنف طلافروشان در قانون مالیات بر ارزش افزوده از مهر ماه ۱۳۸۹، همواره معافیت اصل طلا از پرداخت مالیات بر ارزش افزوده مورد مطالبه بوده است گفت: خوشبختانه این موضوع در قانون دائمی مالیات بر ارزش افزوده در تاریخ ۱۴۰۰.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

۰۴.۱۳ تصویب شد و شش ماه بعد یعنی در ۱۳ دی ماه اجرائی می‌شود.

 وی افزود: بر اساس جزء (۱) و (۲) بند ب ماده ۲۶ قانون دائمی مالیات بر ارزش  افزوده، اصل طلا، جواهر و پلاتین به کار رفته در مصنوعات ساخته شده از فلزات مذکور از مالیات و عوارض ارزش افزوده معاف شده و فقط اجرت ساخت، حق العمل و سود فروشنده که از مشتری دریافت می شود مشمول نرخ ۹ درصد مالیات و عوارض ارزش افزوده است.

مدیرکل دستگاه مالیاتی استان آذربایجان‌غربی با تاکید بر اجرای قانون جدید مالیات بر ارزش افزوده  از تاریخ ۱۳ دی ماه ۱۴۰۰ اظهار داشت: صنف محترم زرگر و طلافروش از تاریخ مذکور مکلف هستند که مالیات بر ارزش افزوده را فقط از اجرت ساخت، حق العمل و سودی که از مشتری دریافت می کنند دریافت و ۹  درصد آن را به سازمان امور مالیاتی پرداخت کنند.

کوماسی افزود:  از تاریخ ۱۳ دی ماه ۱۴۰۰ دریافت مالیات و عوارض ارزش افزوده از اصل طلا، جواهر و پلاتین توسط طلافروشان خلاف قانون است و قانونگذار در صورت عدم رعایت این موضوع، جرائم سنگینی برای متخلفان پیش بینی کرده است.

46

کد خبر 1584858

منبع: خبرآنلاین

کلیدواژه: مالیات بر ارزش افزوده بازار طلا و ارز استان آذربایجان غربی مالیات بر ارزش افزوده

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khabaronline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرآنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۹۵۱۸۶۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۲۵ اردیبهشت، آخرین مهلت اصناف برای دریافت شناسه یکتا

 نبی پور عضو هیات رییسه و دبیر اتاق اصناف مرکز استان یزد گفت: بر اساس اعلام مرکز پایش و بهبود مراکز کسب و کار کشور همه اصناف باید تا این تاریخ با مراجعه به درگاه ملی مجوز‌ها و بارگذاری مدارک لازم این شناسه را دریافت کنند.

وی افزود: دریافت این شناسه به منزله پروانه کسب الکترونیکی آنان خواهد بود و اصنافی که تا تاریخ یاد شده این اقدام را انجام ندهند از همه خدمات دولتی از جمله امور بانکی و تامین اجتماعی محروم خواهند شد.


در حال حاضر بالغ بر ۵۱ هزار پروانه کسب کاغذی در استان یزد وجود دارد که باید به شناسه یکتا تغییر کنند و تاکنون تنها کمتر از ۲۰ درصد صاحبان صنوف برای این کار اقدام کرده اند.


شفافیت مالی و پیشگیری از سوء استفاده از مجوز‌های کسب اصلی‌ترین دلیل این اقدام ملی است.

باشگاه خبرنگاران جوان یزد یزد

دیگر خبرها

  • چرا طرح «مالیات بر عایدی سرمایه» جنجالی شد؟
  • اجرای پروژه‌های فاضلاب رشت با قراردادی بالغ بر ۱۴۰۰ میلیارد تومان
  • افزایش ۶۰ درصدی درآمدهای مالیاتی استان سمنان
  • جزئیات بخشنامه جدید مالیاتی برای ساماندهی قانون کولبری و ملوانی
  • احکام مالیاتی قانون ساماندهی کولبری و ملوانی ابلاغ شد
  • اختصاص ۱۷ هزار تن قیر رایگان به شهرداری‌های استان زنجان
  • ایجاد سازمان‌های سرمایه‌گذاری مختص پارک‌های علم و فناوری
  • تمدید مهلت تکمیل و ارسال اظهار نامه مالیاتی ارزش افزوده
  • مالیات آری؛ اما نه ۳۰ و ۵۰ و ۷۰ درصد!
  • ۲۵ اردیبهشت، آخرین مهلت اصناف برای دریافت شناسه یکتا